Naslovna strana www.mrkonjic-grad.com Login Login
Weather Forecast

 ta ima novo?
Aktuelnosti
Iz grada
Sport
Kultura
Zanimljivosti
Biseri
 Mrkonji-Grad
O gradu
Priroda
Istorija
Mrkonji na Wikipediji
Foto-galerije
Vaniji telefoni
Karta grada
 Cyber MG
Poruke
Ljudi
Cyber kuhinja
Sjeanja
Zaboravljena vremena
Chat
Linkovi
 Usluge
Web dizajn
Reklamiranje
Sponzori
RSS 2.0

www.mrkonjic-grad.com
Na mrei od 2000.god.

www.kreativnije.com
Foto galerije

Prvi MG.com chaterski rotilj

Nakon silnih dogovora i pregovora (online, telefonskim putem i uivo), dugotrajnog planiranja i gledanja u oblake i TV vremenske prognoze, prvo MG.com chatersko okupljanje je ugledalo svjetlost dana! U subotu 18.avgusta na prelijepom Zelenkovcu okupilo se malo drutvo chatera - kaemo malo ali odabrano:

z3k4 (zet) - organizator i glavni traga mree
pik - organizator i zabavlja
goga - asistent organizator
bolta - pjeva i zabavlja
Nikica - specijalni gost - prvi put u Mrkonjiu!
brana - eer i traga mree
mg mg - glavni rotiljdija
BobanBoban - dra zdravica
takano - asistent rotiljdija i zabavlja
Milena_bec (koka) - ozbiljna kao i sonja
Zoki_RS - donosilac dobrog piva i ofer
sonja - ko kae da nije ozbiljna?

Iako su i ostali chateri danima bili pozivani sa naslovne strane ovog sajta, na kraju se ipak okupilo 12 odvanih chatera da pokau i dokau da dobro druenje u virtuelnom svijetu ne mora nuno na tome i da se zadri.

Druenje je poelo dobrom mrkonjikom rakijom (domaom, by mg mg) i poznatim mrkonjikim zdravicama i zahvalnicama: 'sretno okupljanje, Bog vas veselio ...... i da Bog da se okupimo 'vako i idue i svake godine'. Nije se ni poelo a ve se dogovorio datum za okupljanje idue godine - ko ne vjeruje moe sam provjeriti - sve je uredno zapisala Brana na stubu nadstrenice na Zelenkovcu.

Zahvaljujui dobroj organizaciji naih dragih organizatora bilo je tu svega: jela i pia a bogami i pjesme iz bogatog Boltinog i Pikovog repertoara. A to se tie zeze i provala, toga je bilo najvie... Ne zna se ko je bio gori ili bolji - Bolta, Pik ili Takano? Ostali nisu mogli doi do izraaja :) .

Da bi ovo sve izgledalo jo bolje i potpunije, ekipa sajta www.mrkonjic-grad.com je svojim chaterima obezbijedila i prikladne uniforme - prelijepe narandaste majice koje su mogle da se 'vide i iz aviona'. Ne znam da li zbog majica ili pjesme i galame, ili moda ak zbog dobrog mirisa rotilja, ali chateri su uveliko bili primjeivani, ak su neki prolaznici pitali: kakvo smo mi to udruenje, ime se bavimo i sta promoviemo? :) ak je i Boro Zelenkovac doao da nas pozdravi i poeli nam dobrodolicu - i njega smo uniformisali majicom tako da je postao lan naeg malog "udruzenja".

Uz dobru mezu i pie druenje se nastavilo do kasno u no... Neki su se zbog porodinih obaveza i male djece ostavljene kui morali povui ranije... Administratori su bili leerni i oputeni tako da banovanja i izbacivanja sa rotilja sreom nije bilo. Mada se provukla i pokoja "narodska" rije u dijalozima, ipak se nisu dijelile "zloglasne" kazne sa srcima.

Sve u svemu druenje je bilo predivno, raja fantastina, tako da je Sonja odluila da neplanirano doe i idue godine, a ovo svakako nee biti prvi i zadnji put da je Nikica posjetila Mrkonji Grad.

Hvala svima, a posebno Zeki i Piku za sav trud i organizaciju. Da nije njih dvojice bilo - ne bi bilo ni rotilja. Idue godine oni e dobiti majice na kojima ce umjesto CREW pisati - ORGANIZATOR.

Vidimo se u Avgustu 2008!

Mrkonjiki Chateri

[30.8.2007.]

Ostale fotogalerije
FK Sloboda nekad....
Balkana - April 2005.
Fotografije sa Lisine (2)
Fotografije sa Lisine (1)
Balkana na 'remontu'
Ljeto na Balkani
Paraglajding u Mrkonjiu
Zima na Balkani
Jesen na Balkani
Dom kulture danas
Devedesete...
Najnovije na sajtu
Akcija dobrovoljnog davanja krvi
Od ponedjeljka poinje rad Djeijeg vrtia
Polaganjem vijenaca obiljeen Dan pobjede nad faizmom
Poelo nasipanje lokalnih kategorisanih i nekategorisanih puteva
Ogranienja kretanja za prvomajske praznike
Podijeljeno 130 sjemenskih paketa za proljenu sjetvu
Pripadnici PU Mrkonji Grad uruili pakete pomoi vielanim porodicama
 
 Copyright © 2000-2018.  Kreativnije.com