Naslovna strana www.mrkonjic-grad.com Login Login
Weather Forecast
 ta ima novo?
Aktuelnosti
Iz grada
Sport
Kultura
Zanimljivosti
Biseri
 Mrkonji-Grad
O gradu
Priroda
Istorija
Mrkonji na Wikipediji
Foto-galerije
Vaniji telefoni
Karta grada
 Cyber MG
Poruke
Ljudi
Cyber kuhinja
Sjeanja
Zaboravljena vremena
Chat
Linkovi
 Usluge
Web dizajn
Reklamiranje
Sponzori
RSS 2.0

www.mrkonjic-grad.com
Na mrei od 2000.god.

www.kreativnije.com
Poruke - message board: Izbor urednika
Tabla sa porukama Izbor urednika podrazumijeva poruke za koje je urednik ove rubrike naao za shodno da ih zbog neega istakne bilo zbog originalnosti, interesantnosti ili otkaenosti.
Slijedi aktuelni izbor:
 
 Pozdrav za staru ekipu sa MG chat od z3k4.... Sretnu i uspijesnu 2019. god zelim svim starim chaterima
z3k4, _
3.1.2019.

 Ko se sjeca mene? :) Pozdrav za MG chat ekipu iz 2007.
32, _
15.12.2018.

 Nekad se na ovoj stranici moralo cekati dugo jer je chat uvek bio pun...i bilo je puno zanimljivije od lajkanja bockanja i ostalih gluposti...Bila su to lepa vremena bar da se vrate...Pozzz starim chaterima...
slavica_at, _
8.12.2012.

 Pozdrav svim prijateljima i poznanicima sirom svjeta...Hajde da ozivimo malo ove poruke stara ekipo...
Elas, _
10.2.2012.

 Pozdravljam sve i molim ako neko ima email adresu ili broj telefona od Mitric Dusko, godiste 1973,Mrkonjic Grad,to je sve sto znam,razlog je taj da smo sluzili zajedno JNA 1991-1992.
refik nuhanovic, _
11.8.2011.

 Jovo Marii (43) i Radovan Stupar (22), obojica iz Mrkonji Grada, utopili su noas na jezeru Balkana kod tog grada. Dragi moji chateri,ako niste znali Radovan je zajedno sa nama chatovao pod nikom Baltic.. Bas sam se smorila kad sam saznala :( Eh ta Balkana . . .
zorca butj, _
15.7.2011.

 Obavetavam sve one koji iz odreenih razloga nisu prisustvovali proslavi 40 godina mature, da su mnogo pogreili, kako ree jedna od prisutnih baka, neka crknu od muke kad uju da je sve bilo besplatno. Zahvaljujem, organizatorima i sponzorima: TRIVI CVIJIU I MILANU GOLUBOVIU-GOLUBU, koji su doprineli da uivamo do besvesti.
peki, _
4.7.2011.

 KONANO DOGOVORENO, PROSLAVA 40 GODINA MATURE ZA GENERACIJU 70/71. PROZIVKA I PREPOZNAVANJE ZAKAZANO U 19 ASOVA 24.JUNA 2011 GODINE U SREDNJOKOLSKOM CENTRU U MRKONJI GRADU,POSLE PROZIVKE DRUENJE U RESTORANU KOD CVIJIC TRIVE.ZA SVE INFORMACIJE JAVITE SE MIROSLAVU VUKOMANU TEL. 050 211 655 BiH ili PERO GVOZDENAC TEL 064 83 81 006 SRBIJA.
peki, _
31.5.2011.

 Dragi moji Mrkonjicani, zelim da vas obavijestim da je ovih dana zapoceta izgradnja novog hrama u selu Jasenovim Potocima, u kome crkva nikada nije postojala. Vladika Hrizostom je osvestao zemlju aprila 30, a ove sedmice se zavrsilo sa kopanjem i salivanjem temelja. Umoljavamo sve dobre ljude iz kraja i svijeta da se odazovu i pomognu ovu zapocetu misiju i projekat da u sto skorije vrijeme ugleda svjetlost dana. BOG VAS BLAGOSLOVIO.
rodoljub, _
16.5.2011.

 Obavetenje: 25.{petak)marta 2011. godine, sa poetkom u 20 asova, odrae se tradicionalno vee Mrkonjiana u Beogradu, u restoranu SAVA CENTRA. Zbog velikog interesovanja na vreme obovetavamo zainteresovane. Cena ulaznice je (kao i prole godine) 1.500 dinara (ili 15 eura). Gosti plaaju samo veeru, a Udruenje snosi trokove pica, muzike i dr. Za izbor muzike (svira orkestar Mie Mijatovia) i pevae zaduen je kompozitor Radoslav Grai. Kao i svake godine veeri e prisustovati zvaninici optine Mrkonji-Grad i drugi gradjani koji e imati organizovan prevoz. Dolaze i mnogi nai zemljaci iz drugih gradova i mesta Srbije i Republike Srpske. Svi zainteresovani, za informacije i blagovremenu rezervaciju ulaznica, mogu da se jave blagajnici Udruenja Krstanovi Borjani na telefone:011-342-7082 ili 064-905-2960.
Udruzenje Mrkonjicana u Beogradu, _
19.2.2011.

 SVAKE GODINE POSLEDNJEG PETKA U MARTU JE DRUENJE MRKONJIANA I PRIJATELJA MRKONJI GRADA U SAVA CENTRU U bEOGRADU UZ MUZIKU RTS PO IZBORU RADOSLAVA GRAJIA POD VODSTVOM GOSPODINA PENA LJUBOMIRA INAE UREDNIKA ZABAVNE EMISIJE NA RTRS.POZIVAMO SVE ZAINTERESOVANE DA PRISUSTVUJU OVOJ SVEANOSTI SA BOGATIM PROGRAMOM IZ RODNOG KRAJA.
graanin, _
18.2.2011.

 SOLDAT......sezdeset i neke godine zena iz Sombora sa prezimenom Soldat je rodila dete i dala ga na usvajanje.........otisla je iz jednog manjeg sela trudna zbog bruke sa bratom za Sombor,dete je navodno dala u Bosnu na usvajanje......DA LI NEKO ZNA NESTO O TOJ PRICI?TJ.TOM DETETU,SAD COVEKU-ZENI?Jako zelim da ga-je upoznam...........pomozite mi
banee, _
18.11.2010.

 Da mi je samo znati koliko je chatera zaozbiljno uzelo ovu Mijinu poruku:)?? Dragi chateri, nije sala, pokusavamo ugovriti neki "ajducki sastanak 23-24 Jula kod Bolte u kafani (valjda se ta kafana zove Sik). Vise detalja ce biti objavljeno malo prije tog datuma, zato provjeriti ovu stranicu dan-dva prije. A sto se Amex-a tice, dzaba je nosim, kod Boleta je kesh and only kesh :). Vidimo se, poz svima! Sonja
sonja, _
17.6.2010.

 Susret generacije, pardon chatera je 23-24. juna - tako je izglasano, mislim Sonja i ja smo glasali HAHAHA na Balkani u Caffe-u Sik kod Boleta, ko velim gore smo najsigurniji ako osoblje pone da skida sa astala :) HAHA. Gledajte da budete tu u to manjem broju da nam bude ao da se Sonja i ja napijemo to vie od tuge jer niste sa nama :) P.S Sonja e poneti American Express, dao joj Obama na korienje HAHAH. Aj u zdravlje draga deco:)
mio_feel good, _
16.6.2010.

 Zamoljeni smo da objavimo sljedeu poruku: kola sa praktinom obukom Mrkonji Grad "Generacija prva (zavrna godina 1969/70) - Ovo je poziv generacije kolovanih majstora (mainbravara, strugara, elektriara, frizera, trgovaca i dr.). Imena ne piem (znamo se), a u nadi da ste mi dobrog zdravlja, pozivam sve: Da se tree subote u junu (19.6.2010. godine) sretnemo na balkani, povodom 40. godinjice mature u 11,00 asova. Sve vas srdano pozdravlja kolski kolega Simeun Vuenovi"
Grunf, _
8.4.2010.

 Obavetenje: 26.marta 2010. godine sa poetkom u 20 asova, odrae se tradicionalno vee Mrkonjiana u Beogradu, u restoranu SAVA CENTRA. Zbog velikog interesovanja i promene mesta odravanja skupa na vreme obavetavamo zainteresovane. Cena ulaznice je l.500 dinara (ili 15 eura). Gosti plaaju samo veeru, a Udruenje snosi trokove pia, muzike i dr. Za izbor muzike (svira orkestar Mie Mijatovia) i pevae zaduen je kompozitor Radoslav Grai. Kao i svake godine veeri e prisustovati zvaninici optine Mrkonji-Grad i drugi gradjani koji e imati organizovan prevoz. Dolaze i mnogi nai zemljaci iz drugih gradova i mesta Srbije i Republike Srpske. Svi zainteresovani, za sve informacije i blagovremenu rezervaciju ulaznica, mogu da se jave blagajnici Udruenja Krstanovi Borjani na telefone: 011-342-7082 ili 064-905-2960.
Udruzenje Mrkonjicana u Beogradu, _
26.2.2010.

 Zloin se nastavlja! Ve odavno zapoeti zloin nad svima nama hemofiliarima. Ne mrzim ih, niti sam gnjevan, ali elim da znate. Da znate o zlu i zloinu. Gospod je rekao, kada su ga zli ljudi nevinog razapinjali, te prolili njegovu besmrtnu krv: "Oprosti im Oce, ne znaju sta rade..."
BobanBoban, _
4.9.2009.

 Na hrabri djeak ore Ili, nakon dvogodinje borbe, izgubio je bitku sa opakom boleu. Iskreno sauee njegovim roditeljima i sestri, te cijeloj porodici Ili upuuje ekipa prezentacije www.mrkonjic-grad.com.
Grunf, _
28.8.2009.

 Za Svetlanu Pavlovi. Porodica Tutori, koju ste neveli citirajui g. azima Gaia, bila je nastanjena u delu Mrkonjia zvanom Meet. Njihova kerka sa porodicom nastanjene je u Beogradu. Inae Tutorii su iz sela Podranica gde i danas ive. Kolonizacijom 1945. g. Podranicu su sa porodicama napustili Tutori Mladjen i Tutori Simo i nastanili se u Srpskoj Crnji. Vie o porodici Vae majke moete saznati ako se obratite nadlenim u Mesnim zajednicama Podranica ili Srpska Crnja.
Milo, _
14.8.2009.

 postovani, naisla sam slucajno na ovaj sajt, preko guglovanja prezimena tutoric i srpska crnja. trazim informacije o mojim davno upokojenim babi i dedi, mladjen i djuka tutoric, tj treba mi informacija o bilo kojim zivim rodjacima. naisla sam ovde na poruku, koju kopiram "Sa pomenom Vaseg imena,prisjetih se,meni dragih komsija.Vasih roditelja Mile i Zorke Tutoric,koji su se odselili iz Mrkonjica, mislim 1970 god.Rado se sjecam i Vase sestre Seke,Vase brace Cede i Kriste a i Cedinog sina.Mislim da se zvao Ranko.u potpisu Cazim Gacic Svedska edin gacic, _" moja majka je siroce iz rata, i nema nikakve informacije, jer se ne seca, volela bih da saznam ima li bilo ko ziv iz te porodice. ako neko moze da mi pomogne, bila bih vam veoma zahvalna. srdacan pozdrav, svetlana pavlovic iz beograda
svetlana pavlovic, _
12.8.2009.

 Zamoljeni smo da objavimo sljedeu poruku: "Traim informacije o roditeljima pokojnog eljka Kopuza iz Mrkonji Grada, posljednje to sam uo je da rade u Austriji. Molim sve koji mogu na bilo koji nain da mi pomognu da doem do njih da se jave na kontakt@mrkonjic-grad.com. Unaprijed hvala!"
Grunf, _
22.6.2009.

 Godisnjica mature....20 godina, ko bi reko!!! Narode, ima li ko zainteresovan da se obiljezi 20 godina mature (1989)??? Ima li dobrovoljaca koji su u MG da to organizuju? (Tode, Miki, Draza, Divna, Braco.... "Narode moj dobri..." sta mislite o tome?? Pozz.
gvozden, _
25.2.2009.

 U rubrici poruke obavestili smo zainteresovane da se vee Mrkonjiana u Beogradu odrava 27. marta 2009. godine,sa poetkom u 20 asova, u restoranu EDVS-Dom vojske, Ul. Francuska br. 2. Ovom prilikom dostavljamo jo broj mob. tel. blagajnice Udruenja Borjane Krstanovi koji glasi:064/905-2960. Za sve informacije moete se njoj obratiti.
Udruzenje Mrkonjicana u Beogradu, _
10.2.2009.

 Obavetenje: 27.marta 2009.godine sa poetkom u 20 asova odrae se tradicionalno vee Mrkonjiana u Beogradu u restoranu EDVS (Dom vojske) Ul. Francuska br. 2. Zbog velikog interesovanja i promene mesta odravanja skupa na vreme obavetavamo zainteresovane. Cena ulaznice je na prologodinjem nivou. Gosti plaaju samo veeru, a Udruenje pie, muziku i ostale trokove. Kao i svake godine veeri e prisustvovati zvaninici optine Mrkonji-Grad, kao i drugi gradjani koji e imati organizovan prevoz. Mnogi zemljaci dolaze iz Novog Sada, Paneva, Srpske Crnje i drugih mesta. Detaljnije informacije obajaviemo u martu tekue godine. Svi zainteresovani mogu da se jave blagajnici Udruenja Borjani Krstanovi na telefon 011-342-7082 ili e-mail borjana.k@gmail.com
Udruzenje Mrkonjicana u Beogradu, _
31.1.2009.

 Zivot je isuvise kratak za jedan rat ili svadju.I ne okrenes se kako treba a on prodje.Zato ljudi dobre volje iskoristite zivot u dobru a ne u zlu...Pomozite i pomoci ce vam se...Ucinite dobro i bice vam dobrim ucinjeno...Moja mati je uvjek govorila"sine nemoj kriti pare pod jorgan,podaj narodu i bit ce ti dvostruko vraceno"i vjerujte da je tako u mom zivotu bilo.Pomagao sam i pomagacu i uvjek mi se to vracalo...Ne samo novcem vec i dobrom voljom i dobrim gestom...Ja sam takav i umrjet cu takav...
Nikolic, _
21.12.2008.

 Poruka od Tihomira Tomia: STANOVI U ZGRADI KOD SEMAFORA (Ul. Davida trpca). Molim sve one koji su kupili stan kao i ja ili poslovni prostor od firme GRADING (od Gruje Todorovia), da mi se jave kako bismo se dogovorili o zajednikom nastupu u kontaktu s firmom GRADING. Naroito da mi se jave oni koji su kupili u lameli 2 koja je davno trebala biti gotova, a nee NIKAD biti. Ostavite poruku ovdje ili se javite na moj mail (adresa je ovdje pod linkom "LJUDI"). Moete i nazvati kod mog oca u M-G na tel. 050/212-351. Tihomir Tomi
Grunf, _
14.11.2008.

 Poruka od Tihomira Tomia: Molim budueg komsiju, Dragu Zelia (radi u Italiji) koji je kupio stan na drugom spratu u lameli 2 (ispod mene) da mi se javi ili ovdje ili na mail (adresa pod linkom "LJUDI") ili na telefon kod mog oca u M-G 050/212-351. Molim sve koji imaju njegove kontakte da me obavjeste na jedan od navedenih naina. Unaprijed zahvalan, Tihomir Tomi.
Grunf, _
14.11.2008.

 Cao redakcijo, dali postoji mogucnost, da preko vas stupim u kontakt sa draganom egicom-germany ? Poznajemo se vec dugo i nisam ga vidjela vec 20 godina. Pomozite mi i javite mi na moju e-mail adresu. Puno hvala. Pozdrav Veki
veki, _
10.11.2008.

 Sve estitke Veliboru i Tatjani povodom roenja sina, uz elje da od njega brzo naraste prava momina!
Grunf, _
15.10.2008.

 ZA LISICU MIHAJLA-MICU, ZDRAVKA SOLDATA-SOLU, MILU VUCENOVICA-DZODZU, LJUBINKA GAJICA-PAJINOG, LJUBU IDZOTICA-GRASU, SRETU LUKICA-SRETKA I NIKOLU AREZINU-STOJKINOG PUNO POZDRAVA OD MALO STARIJE GENERACIJE OD OBLAKA. DA SAM VAS JA ONDA UZEO U SVOJE RUKE SVI BI VI BILI DUCI SIMONOVIC ONDASNJA LEGENDA KOSARKE. ALI... VIDIMO SE USKORO, SADA SAM TRENUTNO U USA NA KOSARKASKOM KAMPU U SAN ANTONIO NA USAVRSAVANJU ALI ETO ME U EX JUGOSLAVIJU I MRKONJIC ZA NOVU GODINU. VAS STARI PRIJATELJ OBLAK. COVJEK SE UCI DOK JE ZIV, NI 60-te NE SMETAJU.
oblak, _
12.9.2008.

 Sretno uplovljavanje u brane vode Veliboru i Tatjani, uz najiskrenije estitke eli 2/3 ekipe prezentacije www.mrkonjic-grad.com.
Grunf, _
17.8.2008.

 Poruka za Stjepana Bartu - Pepija ( a i za sve one koji ga poznaju): Pepi, volio bih da mi se javis ili da ostavis jednu vazecu e-mail adresu (ove dvije postojece nisu dobre). Pozdrav od Bobana, nekadasnjeg cimera iz Novog Sada.
bolora1, _
29.5.2008.

 Postovana komsinice Mico, Skoro sam saznao da se za mene i moju porodicu,interesira"komsinica preko ograde". Sa pomenom Vaseg imena,prisjetih se,meni dragih komsija.Vasih roditelja Mile i Zorke Tutoric,koji su se odselili iz Mrkonjica, mislim 1970 god.Rado se sjecam i Vase sestre Seke,Vase brace Cede i Kriste a i Cedinog sina.Mislim da se zvao Ranko.Uvijek mi je u sjecanju ona nasa "Gornja Mahala" i ljudi, kojih vise tamo nema..Sjecam se Vase lijepe kuce sa prekrasnom velikom bastom i vocnjakom,na kojem je sada izgradjeno tridesetak kuca. Ja i moja porodica,srdacno Vas pozdravljamo i zelimo Vam sve najbolje u zivotu. Mozda se nekad i vidimo. Cazim Gacic Svedska
edin gacic, _
15.5.2008.

 Da ne bude zablude kod nemrkonjicana: M.G.je jedno malo sasvim obicno mjesto u kome zive razliciti,sasvim obicni ljudi, koje ima nekih posebnosti kao i svako drugo mjesto. Vecina ljudi razmislja da ode iz njega, ostali jednostavno zive stihijski, kao i u vecini mjesta u okolini,uostalom. Dakle,ovima sto iz daljine prijete kako je to samo njihov grad,kako su samo oni Mrkonjicani, kako ga samo oni vole al su otjerani, kako su ostali doslje, seljaci koji ni slucajno ne smiju da ga vole itd. ne vjerujte, naravno. Ovo vam kazem ja, "rodjeni Mrkonjicanin", kako oni se predstavljaju, i uopste ne osjecam poseban ponos zbog toga, jer, svako mjesto ima razloga da se voli i ima ljudi dobrih. Zato, volite ko sta hoce da voli, pa i Mrkonjic bez nekakve dozvole ovih "otjeranih" koji namjerno zaboravljaju da smo svi bili otjerani i da svi mogu da se vrate! Cak si uzimaju za pravo da napadaju administratore (koji jesu ponos ovog grada jer stvaraju nesto korisno) da bi trebali brisati poruke ljudi koji nisu Mrkonjicani i koji se njima ne svidjaju kao da negdje u zaglavlju pise "zabranjen pristup ovima ili onima", naravno da to ne pise. Oni sami iskonstruisu lazi kako je neko "nacionalista", pripisuju mu ponizavajuce atribute koji ustvari govore o njima samima a koji nisu nimalo ljudski, i onda se zale na uvijek iste osobe koje kao kvare sajt i tako samo sebe uporno razotkrivaju ,tj. oni imaju sve te osobine koje pripisuju izvjesnim osobama koje uporno napadaju iz njima (i nama) vrlo poznatih razloga, i primitivno ih vrijedjaju, misleci da njihovo licemjerje o bratstvu i demokratiji nece drugi otkriti, te ocekuju da im drugi vjecno povladjuju. Ako im neka osoba smeta neka razmisle ko tu koga uporno vrijedja na najprimitivniji nacin: nije to osoba koja im smeta nego obrnuto, oni su ti koji vrijedjaju, izazivaju besmislene svadje i za to ocekuju jos i pohvale kako su oni napredni, fini, demokraticni. Dakle, nema dozvola ko moze ili ne moze voliti ovo ili ono mjesto, ko se treba osjecati ovako ili drugacije, danas je svaki covijek gradjanin svijeta, dobro dosao svugdje ako vrijedi a ne zato sto je iz nekog mjesta, nije sramota biti ni iz kog mjesta, nije sram zivjeti ni na selu, ni biti "dosljo", sram je biti niko ili necovjek. Da li vas u Danskoj, Svedskoj, Norveskoj itd gledaju na nacin kako vi gledate one koji su negdje doselili eventualno? Da li je Nikola Tesla bio omrzen u Americi kao "dosljo"? Daj Boze sto vise takvih "doslja"svugdje, jer svijet jest globalno selo! Na kraju, uz veliko izvinjenje svima za duzinu poruke (bar se ne javljam cesto), velika MOLBA da dobro procitate i shvatite ovu poruku Patrijarha Pavla (za mene izuzetnog Velikog Covijeka): "GOVORITE TAKO DA SU VAM ARGUMENTI JAKI A RECI BLAGE"! Sa porukom da je "SRECAN ONAJ KO UME DA VOLI" cestitam svima nastupajuce praznike i Novu Godinu! Pozdrav danas iz M.G. sutra ko zna odakle, zasto ne iz nekog sela... sa dobrim namjerama!
..., M.G. BiH
14.12.2007.

 Ne postoji pravi i virtualni Mrkonjic-Grad...Nego Jedan ,Jedini...Mrkonjic ostaje Grad koji je uvijek bio predivan i koji je i danas jos ljepsi...Za nas koji smo ga nazalost morali napustiti bio je i ostao najljepsi grad na svijetu...a za one koji danas u njemu zive je lijep na njihov nacin..Zato se netrebamo prepucavati..nego ga dalje graditi i nikad zaboraviti ma gdje mi bili da je Mrkonjic-Grad samo jedan..Najljepsi grad na svijetu..
Hadzija, Deutchland
3.12.2007.

 Sretno sklapanje braka Todomiru i Mileni, uz najiskrenije estitke eli ekipa prezentacije www.mrkonjic-grad.com.
Redakcija, www.mrkonjic-grad.com
26.11.2007.

 Dragi urednici, cijeneci vasu odluku o restrikciji poruka koje ne vode nicemu, koje vrijedjaju dostpojanstvo,nacionalnu pripadnost, koje vrijedjaju i zadiru tako duboku u duuuusu ljudi koji bez ikakve zle namjere posjecuju ovaj sajt i koji se raduju svakoj posjetu sa nadom da ce ponovo nabasati na starog prijatelja, izgubljenog druga, ozivjeti neke uspomene i sjecanje, molim vas da toj restrikciji posvetite malo vise paznje/ako je moguce/da mi koji ne zelimo citati poriuke nacinalistickog sadrazaja, sadrzaja kkoje vrijedjaju osnovne ljudske norme, sadrzaja kojima se ljudi toliko omalovazavaju da je to nezamislivo budemo postedjeni toga.Ovo je preslo sve granice normalnog ponasanja i normalnog obracanja ljudi.Poslije sve ove nesrece koja nas je sve jednako zadesila, ovdje se pojavljuju lica koji ozivljavaju ono kroz koje smo davno prosli, koje je donijelo nesrecu svima nama.Ne dozvolite moilim vas, das se na ovom nasem lijepom mrkonjickom sajtu pojavi i jedna poruka u kojij je sadrzana iole i jedna rijec mrznje,netrpeljivosti,nacionalizma.Ne dozvolite da se pooonovo razvija klica mrznje i ludila.Ovjavljujte poruke koje pise normalan svijet, a ne neki iskompeksirani tipovi, tipovi kojima je cilj mrznja, a ne ljubav.Oni i ne znaju za ljubav, njihov rijecnik je ispunjen samo mrznjom prema nekome ko je druge nacionalnoosti,vjere,religije.Jos jednom budite doosljedni i bolje ne objavljujte poruke svaki dan, a izvrsite dataljnu cenzuru i gdje god vidite rijec koja vrijedja dostojansvo ljudi, brisite je.Jedino na taj nacin cemo izbjeci da citamo poruke ljudi koji samo zlo misle.Hvala vam i nadam se da cete istrajati, jer pogledajte ovih par zadnjih poruka koje je citati zbilja zalosno, cemerno i jadno.Kako se samo ljudi mogu spustiti i srozati tako nisko.
Mladjo S.,Spokane ,Wa ,USA, _
19.10.2007.

 Sve cestitke ekipi Mladosti na osvojenom turniru, a posebno kapitenu koji je na pravu karti isao ALL IN i u stilu velikih pokerasa izvukao A iz rukava (trica + dodatno bacanje u polufinalu) kada je to bilo najpotrebnije!!! O publici necu da govorim, ali cu citirate rijeci (ispred dvorane u razgovoru sa svojim igracima)trenera Radnickog iz Kragujevca: "Da mi imamo ovakvu publiku igrali bi u Jadranskoj ligi...". Gosti iz Kragujevca, Banja Luke i Aleksandrovca su otisli potisteni do nekog novog susreta do neke nove "predstave", a nama ostaje u vjecnom sjecanju da smo "tukli" prvoligase iz Srbije i Bosne i Hercegovine!!! ZIVILI!!!
BobanBoban, Mrkonjic Grad
8.10.2007.

 STO JA VOLIM SVOJ MRKONJIC!PA JA GA OBOZAVAM!
Ivana, REPUBLIKA SRPSKA MRKONJIC GRAD
8.9.2007.

 Zasto ne koristite forum za ovakve rasprave...lakse, prakticnije, bolje,preglednije...Ovde je mjesto pozdravima i cestitkama a ne raspravama. PS:moje licno misljenje
001, MG
26.8.2007.

 elim da se vratim. :/
mrkelj, eu
13.8.2007.

 Molimo da za rasprave i razmjene miljenja koristite Forum. Ili razmijenite e-mail adrese pa se dopisujte koliko elite, "MG Poruke" su mjesto za pozdrave, estitke, obavjetenja itd koja su u interesu svih posjetilaca mrkonjikog sajta. Hvala na razumijevanju.
Administrator, www.mrkonjic-grad.com
3.8.2007.

 Naem slatkom kumetu Aleksi akoviu sretno krtenje, da nam poraste veliki i da slua mamu i tatu ele kum i kuma.
edomir i Biljana, Banjaluka
1.5.2007.

 Djuro Kodzo je pobednik polumaratona u Beogradu... Sve cestitke
Vladan, BL RS
21.4.2007.

 20.godina mature! Generacijo, javite svojim prijateljima i poznanicima o proslavi mature. Neki i ne dolaze na MG-stranicu pa ne mogu ni znati. Pozdav
Snjezana, _
13.4.2007.

 PROSLAVA 10 GODINA MATURE!!! Obavjestavamo sve maturante generacije 1996/97. da se organizuje proslava 10 godina mature. Vise informacija na djpedja@teol.net, ili na 065/975-797.
generacija 1996/97, Mrkonjic Grad
31.3.2007.

 MOLIM SVE LJUDE DOBRE VOLJE KOJI IMAJU VISKA HRANE,ODJECE I OBUCE DA POMOGNU DJECI NA KOSOVU..U GIMNAZIJI JE AKCIJA SKUPLJANJA HUMANITARNE POMOCI,SVI ZAINTERESOVANI MOGU DA SE JAVE U GIMNAZIJU .AKCIJA TRAJE DO 28.02.2007
GIMNAZIJALAC, _
25.2.2007.

 Svim zaljubljenim cestitam njihov praznik, "DAN ZALJUBLJENIH", a onima koji nisu da se sto prije zaljube i da im ljubav vjecno traje... Volite se ljudi i budite voljeni... Lubav je najvece bogastvo na svijetu...Volim teee...
Jelena_RS, _
13.2.2007.

 Posto smo se nasvadjali oko toga gdje su pojedine kuce po MG i je li Rika ili Rijeka (koga briga???), mozemo li se sad svadjati ko je sa sela a ko gradska raja i u cijoj se ulici igrao bolji fudbal? Dajte , ljudi, djeca u MG ne igraju vise lastisa, lopte i limuna i narandze nego obijaju pragove po kafanama, svadjaju se ciji tata ima vise para, igraju se terorista po kompjuterskim igraonicama, prostituisu se za karticu dopune za mobilni telefon. To bi trebalo da bude buducnost Mrkonjica? Nekad je u skolskim ucionicama pisalo "Zajedno smo ljepsi, zajedno smo jaci". Nekad nije bilo potrebno biti "u fazonu" da bi bio cijenjen i postovan. Sad na ulici imamo klonove obucene po posljednjem urliku (namjerno ova rijec) mode i istrenirane da nemaju skrupula. Tesko je naci toplu ljudsku rijec. Odmah je naplate. A tako nam treba ta rijec. Zbog lopova je ova zemlja dosta propatila, sjekli je i parcali kako im se svidja. Za pare bi majku rodjenu prodali, a kamoli druge ljude i gradove. Je li mi treba da im budemo saucesnici? Da im pomognemo da nas jos vise ukopaju? Budali je more do koljena.
Sebar, _
23.1.2007.

 Zalim da se zahvalim mom prijatelju Sinisi Stekovicu, KUD Petar Karaorevi iz Mrkonji Grada i KUD Filip Vinji iz Kragujevake Rae te sajtu MRKONJIC-GRAD.COM i chaterima koji su inicijatori akcije "Pomozimo Borislavu"
BobanBoban, Mrkonjic Grad
18.12.2006.

 Zahvalio bih prijateljima,stomatologu Minji Kovacevic,i Milanu Djukanovicu,na sredstvima koja su mi donirali!!! Hvala puno,vas prijatelj Boban.
Borislav Djuric, BiH
28.9.2006.

 Zelio bih ovim putem da se zahvalim,prvo MG sajt-u,koji mi je izasao u susret,i omogucio mi da iznesem svoju problematiku,a onda i dvjema firmama koje su mi donirale novac,a to su "ZID ART",i "MIG ELEKTRO"! Hvala i svima ostalima na podrsci,jer lijepa rijec,i rijec podrske meni takodje mnogo znaci! S postovanjem,Borislav!
Djuric Borislav, BiH
20.9.2006.

 @miodrag - predlog za chatersku himnu: "hocemo li brate chatovati, chatovati zoru docekati, moze brate, a sto ne bi moglo, tvome srcu ako bi pomoglo, moze brate, a sto nece moci, samo kreni ja cu ti pomoci. REF: nek nas cuje i sonja i natka, i emili, suncica i mirna, nek nas cuju milena i olja, chatuj brate, desna ruko mojaaaaa"
stihoklepac...(?), _
4.8.2006.

 Nema vie naeg Voje uke, ereta i boema, ovjeka koji je bio zatitni znak Mrkonjia.
Sibelius, BiH
3.7.2006.

 Sanji iz Francuske--- Imam 25 god. ne pusim,ne pijem i ne drogiram se..Jako sam vrijedan i strasno malo jedem..Spreman sam da se dam na usvajanje ukoliko ste zainteresovani...Mozete me zvati BEBA ukoliko to zelite meni ne smeta SAMO ME VODITE ODAVDE
MILOJICA, Mrkonjic Grad
28.5.2006.

 Dobar dan! Molim vas da mi pomognete naci Vladimira Rudica (1978 godiste,nekad zivio u ulici Nikole Tesle) iz Mrkonjica. Trazim ga jer nam je 10 godina mature pa ljudi iz razreda bi htjeli da znaju sta je bilo s njim. Inace to je sve sto znam o njim osim da mu se otac zove Boro. Hvala!
Biljana Perovic-Stupar, Subotica,SCG
9.5.2006.

 Naa Orugla vie lii na piramidu nego brdo Visoica.
Sibeluis, BiH
20.4.2006.

 Pozdrav za sve momke i naravno djevojke koje su bile u Grkoj sa KUD Petar I Karaorevi Mrkonji!Nadam se da e mo se i ove godine sresti i nastaviti zapoeto!Veliki pozdrav za momke to su svirali i pjevali.Sree mo se ponovo
drutvo iz banatskog novog sela, _
16.4.2006.

 Vec danima(mjesecima) citam poruke, i komentare na razne vijesti na ovom sajtu, i ljudi jako sam razocaran :-(. Ja neznam da li su sve ovo posljedice rata te teske materijalne situacije koju je taj rat donio. Velika vecina poruka i komentara su toliko puna zlobe i glupoce da prosto ne mogu da vjerujem da dolaze na ove stranice kao proizvod kucanja mrkonjickih ruku vodjenih mrkonjickim mozgom. Svi vi koji pisete takve stvari, prije nego sto ih napisete, razmislite malo: cemu i zasto to. Jeste, najlakse je uzeti tastaturu u ruke i napadati tamo nekog ko zna kog i ko zna gdje i onda se predstaviti kao ko zna ko, i time se osloboditi svojih frustracija ili sta ti ja vec znam cega. Bilo koji posjetioc ovog sajta iz navednih poruka i komentara moze imati samo jednu sliku o svima nama a ona je po ovom vjerujte jako tamna. Ovaj sajt je djelo Mrkonjcana i ima svrhu da nas sve odrzi na okupu i priblizi nam Mrkonjic a ne da neko svoja, Boga ti pitaj koja,nezadovoljstva prenosi na ove starnice. Nadam se da ce citaoci ove poruke pokusati da shvate o cemu pisem i da ce prije pisanja narednih komentara razmisliti o tome sta i zasto pisu. Puno pozdrava svim Mrkonjcanima
Miroslav Milekic Miko, Banja Luka
23.3.2006.

 Sluajno sam danas dola na Vau stranicu koja me je sjeanjem vratila u dio mojega djetinjstva i moje mladosti, pa ak i jedne ljubavi...Bilo je to davno (roena sam 1952.g.) Pozdravljam drage moje sestrine i sve koje nisam vidjela jako dugo, godinama, one su se odavno udale, moda su bake, uglavnom prezime Vuenovi, otac mi je rodom iz sela ehovaca, roaka imam i u Banja Luci, na alost kako godine prolaze, sve nas je manje. Ova Vaa stranica je prekrasna, dirnula me je u srcu skoro do suza, u mojim oima nema tako krasnog grada kakav je danas. Pisla bih Vam jako, jako, puno, pozdravljam obitelj Gavrilovi, mislim da sam vidjela e-mail adresu svoje neake Joje koja je u BG, ali nisam sigurna ba da je to ba ona, pozdravljam dragu sestrinu Milku i sve njene, Jelicu, Borkicu i u BG bratia Miroslava... sve u ehovcima, strica Neu i bratie, bila bih sretna da se ovu sekundu mogu nai na mjestu gdje e otii ova moja pota, koliko me dirnula stranica na koju sam sluajno naila (traei isto neto drugo), ona mi je ve u Favoritima, posjeivati u ju ee, kod Vas je ljeto prekrasno, grad je neto divno (u odnosu na one slike koje ja pamtim - prije uasnog i nikom potrebnog rata - ne ponovilo se nikome na svijetu takvih grozota), skijanje je takoer krasno, sjeam se mua sestrine Milke (pozdravljam ga) da je vodio kao profesor tjelesnog odgoja djecu na skijanje kolskim praznicima...i td. Naprosto od puno rijei hvale i divnih osjeaja koje mi je pruila ova stranica ne znam to bih sve od srca i radosti napisala .. SVE Vas pozdravljam, valjda e mi biti prilike da konano ve jednom jednog dana dok nisam prestara obiem Va i moj Mrkonji ... puno poljubaca i pozdrava svima u gradu i koji itaju ove divne sadraje Vae stranice. Nevenka V. Brenko, Zagreb, e-mail adresa nbrenko@net.hr Prijateljska pisma uvijek primam..
Nevenka V. Brenko, Zagreb, RH
18.2.2006.

 Valentinovo u svima budi razmisljanje o ljubavi,romantici i razmjeni njeznosti.Bili zaljubljeni ili ne,sigurno imate nekoga ko bi zasluzio vas znak paznje i zato posvetite se jedno drugom i idite zajedno u svijet ljubavi.SRECNO VALENTINOVO
Volim te..........., MRKONJIC-GRAD
15.2.2006.

 Samo se pitam otkuda ovoliki stranci, je li to popularno da napises neki evropski grad ili se hoce neko predstavi da se zna da on nije iz M-G i da se u pozitivnom razlikuje od mrkonjcana. Pozdrav gradjanima ovog grada.
Spid, _
15.1.2006.

 Sve zemaljsko ste nadvisili i uzdigli svoj grad i sebe cak do ledenog svemira. Toplina Vasa i Vasih posjetilaca i ovdje snazno zraci. Hvala Vam i srecno Vam svima novo ljeto!
Vanzemaljac, Svemir
2.1.2006.

 Pozdrav, zamolio bih vas za informacije o susretu Mrkonjiucana u Beogradu! Da li ce se odrzavati i 2006. ogdine? Kada? Prakticne informacije? Gdje rezervisati itd? Da li postoji neki program unaprijed, dnevni red ili tako nesto ili je to samo proslava? Da li su mozda donijete neke odluke prosle godine i da li je eventualno nesto ostvareno od toga? Mozda ja grijesim i imam pogresnu sliku o ovim susretima? Mozda se radi samo o festi ili?
Chisho, Norveska
29.12.2005.

 LJUDI AJTE NA CHAT, DA IMAM S KIM DA PRIAM!!! CHAT, CHAT, CHAT... IMA TO I MG!
mala, USA
28.12.2005.

 molim sve koji mogu da mi pomognu da stupim u kontakt sa habibovic dzevadom mislim da zivi u parizu
momo, belgija
17.12.2005.

 Svaki dan sam na ovom saitu i svaki dan se obradujem citajuci dogadjaje u nasem gradu. Jedino sto vise ne mogu da citam su ona silne poruke, i oni svi komentari na tekstove, iz kojih se samo mogu procitati uvrede i gluposti. Neko napise svoje misljanje i svi ostali njega napadaju sto ima takvo misljenje. Ono sto je Omega napisao to je mozda njegovo iskustvo i mozda je njemu tako, ali sto ga svi napadate sto je covjek napisao svoje misljenje...Mislim da svako treba da ima svoje misljenje i da ima pravo da ga ispolji. Jedino sto je ruzno su napade i uvrede kao na primjer od onog odbojkasa sto grdi onu odbojkasicu. Neznam opet nebi bilo lose da se na ovoj strani susretnu razna misljenja, razni pogledi na neke stvari ali bez uvrede i napade. Puno pozdrava za sve "MRKONJCANE".
Olja, Wels
16.12.2005.

 Pozdrav urednicima sajta, pohvala za novi Chat, mislim da zasluzujete stvarno svaku Pohvalu na ovome profesionalnom radu, sajt je stvarno jedan od boljih sajtova u BiH, a i u citavoj regiji bivse YU. Mislim da mozemo biti svi iz MG ponosni da imamo takve ljude kao sto ste Vi! Hvala vam za sav ulozeni trud i rad! Pozdrav.
Pirana, Njemacka
13.12.2005.

 Zasto uglavnom nema nikog na mrkonjickom chatu? Chat je na adresi www.mrkonjic-grad.com/chat.asp
Novakovic, Srbija
11.12.2005.

 MOJE IME JE MEHTA JA SAM IZ INDIJE I VOLIO BI DA IMAM DJEVOJKU I BOSNE JA IMAM 24 GODINA JAVITE SE
MEHTA, CHICAGO
6.12.2005.

 Prekidamo svaku dalju polemiku Sae Lazendia, Rasima, Baljvanaca, i svih ostalih koja je voena prethodnih dana. Poruke koje jedino za cilj imaju vrijeanje i prepucavanje emo brisati bez upozorenja. Sve vae diskusije moete, slobodno i bez ikakvog ogranienja, voditi na naem Forumu (adresa je http://mgforum.ctklan.com/). Poruke (na ovoj strani) slue za pozdrave, estitke, pitanja, traenje prijatelja itd.
Grunf, www.mrkonjic-grad.com
1.12.2005.

 Sretna godisnjica Zemaljskog Antifastistickog Vijeca Narodnog Oslobodjenja Bosne i Hercegovine svim antifasistima sirom svijeta. Zivjela sloboda, tolerancija i ravnopravnost! Dole fasizam i nacionalizam!
Edin Omerspahic, Geteborg, Svedska
25.11.2005.

 Ej,bravo invisible kid,pravi nadimak za njih ALKOHOLICARI.A steta samo sto su iz BB.........
BB, _
18.11.2005.

 ne bih se slozio sa imenjakom iz b.luke, ne pammtim neke poraze od vrbasa, bili su nasa musterija kada smo igrali zajedno u liizi, mi smo bili stalno u visem rankgu, a to sto kazes "staviti u dzep" nisam siguran da je tako bilo, pa pitaj demira kako je sa mladjom prolazio.pozdrav svima.
mladjo svetiiinovic, usa
16.11.2005.

 Za "LAVBG, BEOGRAD SRBIJA", moj e-mail je sbarta@vip.hr, pozdrav!
Stjepan Barta, Zagreb, Hrvatska
12.11.2005.

 PORUKA ZA BARTA STJEPANA KOGA POKUSAVAM DA DOBIJEM VEC 15 GODINA.AKO NEKO ZNA NJEGOVU ADRESU ILI BROJ TELEFONA NEKA OSTAVI PORUKU.HVALA!ZA MRKONJIC VREDI ZIVETI!!!
LAVBG, BEOGRAD SRBIJA
11.11.2005.

 Cujem da nam se admin.(Mladenko) zeni ? Jel istina ?
HM, Canada
18.10.2005.

 Jeste, istina je, Mladenko se eni... U subotu ne oekujte auriranje ovog sajta jer e MeGa multimedija u kompletnom sastavu (3/3) biti na svadbi: 1/3 kao mladoenja, 1/3 kao kum i 1/3 kao posebni gost :)
Grunf, www.mrkonjic-grad.com
18.10.2005.

 Ti Svedjanine iz daleke Svedske: novih slika ce biti kad malo odrijesis kesu i finansijski pomognes sajt. I ti i svi mi ostali! Kako te nije sramota traziti tako nesto, jel ti znas da ovi momci sto uredjuju sajt rade za dz. i sve sami finansiraju a ti imas obraza da im stavljas primjedbe. Oni ovo rade za sve nas. A svi se znamo pred drugima hvaliti kako imamo interesantan i odlican sajt, a niko da se nadje da im pomogne???
Goran S., MG
1.10.2005.

 Gospodjo ili gospodjice nado ovo je sajt za SVE mrkonjicane i ako su poruke onda se moze pisati sve i kako se hoce a onome kome se necitaju pojedine poruke lagano se preskoce i cita se dalje jer ako se vama nesvidaju ima onih kome se i svidaju. Mrkonjic je bio jedinstven grad sa mnogo i losih i dobrih strana ali mislim da otkako je sajt napravljen nije bilo vise prisutnih nego do sada. Osim sto se prepucavamo o ovome onome bilo bi dobro da se obrati paznja na neke stvari koje bi se mogle dodati dA bude jos zanimljivije koje bi privlacile mrkonjicane kao npr chat ili slike posjetilaca ili slike nama dragih osoba. Osim sto se prepucavamo i ucjenjujemo druge bolje bi bilo da se vise druzimo i da pomognemo da nam se sajt razvija kao sto su se razvili sajtovi nasih susjednih gradova kao npr jajce ili banja luka pa tamo nema sta nema. Razmislite malo svi i dajte da se napravi nesto pametno.
xxxx, xxxx
30.9.2005.

 e moj susedu,ti ili si homo ili nikada nisi volio nikoga pa ne znas sta jje ljubav.tebi je vaznije neko pojacalo koje je nestalo u ratu nego da se meni javi moja beostvarena ljubav esad-banjta, ako nikad nisi volio niti bio voljen , zbilja te zalim.esade jos jednom javi se bar pozdravom. viki.
violeta, usa
29.9.2005.

 ZNA LI NEKO NESTO O VANJI RADUSINOVICU IZ MG
ANJA, _
21.9.2005.

 Puno pozdrava za Mrkonjcane od maturanata Gimnazije i Masinske skole koji se odmaraju Lloret de Mar u prekrasnoj Spaniji.Najbolje bi bilo da svi dodjete ovde nas ima iz cijele bivse Jugoslavije!POZDRAV!!!!!!!!!!
maturanti, Spanija
13.9.2005.

 Hvala Pigu naadresi i telefonskom broju od obitelji Oroz i sto nam je omogucio da se cujemo nakon puno vremene,jos jednom hvala.
Neno i Sonja, Split/Hrvatska
12.9.2005.

 Samo se pitam, zasto svaki dan gledam Vas sajt? Bilo bi bolje da je malo gori!!! I sigurno bi rucak bio gotov na vrijeme...
Dijana, RS
7.9.2005.

 Milena i Milan Oroz zive u Sportskoj 15, a broj telefona im je 050/211-546.
pigo, republika srpska
6.9.2005.

 Da li netko zna adresu ili telefonski broj Milene/Seka i Milana/Mico Oroz koji su sa nama bili podstanari na Barutani u Splitu do 1990,volili bi ih cuti,zadnje sto smo culi da su sredivali papire za Holandiju-unaprjed hvala.
Neno i Sonja, Split-Hrvatska
5.9.2005.

 Samo da javim Andji Radic iz Nizozemske, broj tel. od Ljubice Iliktarevic koja zivi u BL broj je 051342412.
Jelena Pavlovic, Austrija (Bec)
3.9.2005.

 Povodom iznenadne smrti masera "Slobode" Rade Tomica, iskreno saucesce porodici kao i F.K."Sloboda".
mladen svetinovic, spokane,usa
31.8.2005.

 UPOMOC: Jos malo pa cu kod vas, ali sta da kupim "nekom" za rodjendan???? Nekom ko vec sve ima.... muskoj osobi...imali neko ideju???? Puno pozdrava
Dragana, daleeekooo
18.8.2005.

 Jeste li ikad pozeljeli da vas umjesto glupog sata budi neka fina muzika?Vjerujte mi i ja sam!Neki dan mi se ispunila zelja!Samo meni za ljubav probudio me STILLfonijski orkestar motorki dirigovan od izvjesnog Nedje!Dobrodosli u Nacionalni park Brkic Basta!Eh Brkicu kome dade njivu!
eh da sam gluv!, mrkonjic
17.8.2005.

 Bas sam procitao komentar koji je dao Dragan Tomic u vezi nase kosarke i moram da dodam da je potpuno u pravu sto se tice igranja domacih kosarkasa.Daj ljudi jasno je i nama da Mrkonjic ima problem sa visinom ali to se rjesava dovodjenjem jednog-dva kvalitetna centra kao sto je Kovacevic i problem je rjesen,a ne da se kupuju igraci koji ni malo nisu kvalitetniji od nasih igraca na tim pozicijama.Medjutim,problem je sto uprava zeli rezultate istog trena.Daj ljudi pa uspjeh se ne pravi preko noci!I mislim da je veci uspjeh za nas grad kada bi nasi mladi momci drzali sredinu tabele,sto sigurno i mogu,a veci uspjeh ce doci kasnije sa radom! PS.Zelim samo da napomenem da je generacija pionira 2000.godine bila vicesampion RS i da se ravnopravno nosila sa Nektarom od kojeg je izgubila 2-3 poena razlike.Medjutim,ti isti momci danas igraju prvu ligu i uopste se ne bore za opstanak,dok nasi momci iz te generacije griju klupu.Ljudi,dajte sansu nasim momcima!
realista, mrkonjic
17.8.2005.

 joj covjece bozji,daj nek neko skloni ova drva sa parkinga u brkica basti,nemam gdje auto da parkiram!ili neka neko dodje da slika za rubriku biseri!
xxxxx, mrkonjic
15.8.2005.

 Napokon i ja odlucih da nakon mjeseci nostalgicnog cmizdrenja nad ovim remek djelom od sajta ostavim traga svog postojanja. Pozz za autore sajta i sve njegove korisnike, narocito ako su iz Jezera, jer heart is where the home is. Ima li iko PC u Jezeru, uopste?
Milenko Rosic, Bijeljin
6.8.2005.

 I kad nas svakodnevne obaveze okupiraju, postoje trenuci kad se u mislima vraamo na jedno lijepo vee provedeno sa prijateljima . -poruka koju sam dobila od Mirosave a ja je prosleujem gimnazijskoj generaciji 75 koja se nedavno okupila na Balkani .
Nada, Gajdobra,SCG
5.8.2005.

 Trazim prijatelja, Milan Djuza,iz MG. Posljednji put smo se vidjeli, nesretne 1991 god.od tada nista nisam cula o njemu. Znam da je zivio u ulici Proleterskih brigada u Mrkonjic Gradu, sa majkom. Ako imate bilo kakve inf.molim Vas javite na mail:mirelaf@gmail.com
Mirela, Sarajevo, BiH
31.7.2005.

 novom biznismenu i cevapdziji cefketu mnogo uspjeha u novootvorenom biznisu zele mladjo i sule.
mladjo i sule, spokane, usa
30.7.2005.

  Pozdravljam prvu generaciju tehnicara za finalnu preradu drveta a rodjena je 1966 god. Razredni starjesina je bio 3 god Fili a jednu god N. Vasic. Javite se! zstupar@verat.net
Zivko Stupar, Beograd, Srbija
22.7.2005.

 Autorima ovog sajta svaka cast. A narocito onome ko pise tekstove. Slucajno sam (tragajuci za punjenom paprikom) naisao na mrkonjic-grad.com i procitao tekstove "O gradu" i "Priroda" i zastao odusevljen lepim i duhovitim jezikom , mudrim a pitkim, dobroga stila ali i sa dovoljno britkosti da kaze sta valja a sta ne valja. Nije mi obicaj da se ovako javljam , uglavnom u sebi otpostujem sta i kako nesto radi, ali eto naleteo sam na biser, prepoznao dobar tekst(sto je ogromna retkost u internet prostorima) , nesto me podsetilo na Hrabala a nesto na M. Culafica pa eto pozdravljam tog majstora od pera i neka zna da ima ko to da primeti pa makar bio i na drugom kraju planete podno Vankuverskih brda gde se divljina i covek svakodnevno dodiruju i mame one iste uzdahe koje je nekada davno nama ravnicarskim decacima izmamljivala Bosna dok smo prolazili kroz nju putujuci na more.
Slobodan Kablarevic, Vancouver Kanada
20.6.2005.

  Draga braco, Vasa internet stranica je veoma interesantna i sveobuhvatna. Ja sam iz okolice Knina a ovdje u Pertu zivim od 1998. Kroz Mrkonjic sam prosao nekoliko puta a pogotovu ce mi ostati u sjecanju zadnji put kad sam prosao u Augustu 1995 u onoj traktorskoj koloni nakon Oluje.Tada nam je jedan covjek u Mrkonjicu dodao na traktor litru rakije zivilo mu pleme i koljeno. Veliki pozdrav i zivi bili...
Zlatko Gajic , Perth ,Australija
14.6.2005.

 Zasto administrator ne objavi na glavnu stranicu ove Surjanske Poljoprivrednike sto su zasejali 2 duluma ili tacnije 200 stabala Indiske Marihuane pa neka ljudi i u inostranstvu vide jos jednu Mrkonjicku sramotu i kriminal koji je kod nas prisutan... U ovom slucaju Anonimac
Anonimac, Mrkonjic Grad
10.6.2005.

 Susret generacije pvodom 20 godina mature je 16. jula 2005 godine na Balkani. Mole se svi zainteresovani za proslavu da svoje uee potvrde na ovom sajtu kontakt@mrkonjic-grad.com ili na telefon nekog od organizatora iz razreda koji boravi u Mrkonji-Gradu Pozdrav
organizatori 20 godina mature, Mrkonji-Grad
1.6.2005.

 Pa ljudi sta ovo treba da znaci?Nova prezentacija ja fantasticna,ali me cudi kako Administracija dozvoljava ovako nesto!Tri,cetiri osobe su ocito zamjenile Chat i Poruke!Pa budite malo skromniji,izmjenite brojeve telefona i udrite po SMS-u!Ali izgleda da nasa raje nije nat naucila nego samo ako je za dzabe!Mislim da nisam jedini kojem je pocelo da smeta!Pozdrav svima koji dijele moje misljenje!
ZooRooX, Germany
30.5.2005.

 Hej Malena, iz ledene i kisovite Svice Ti bi i svemir raskravila !!
vanzemaljac, svemir
27.5.2005.

 postovani prijatelji jako nam se svidja vas grad i imali bi veliku zelju kad bi mogli da se pobratimo. pozdrav iz (foggie)italija
milka, italija
19.5.2005.

 Postovani,da li neko moze da mi pomogne,interesuje me da li neko zna web.adresu ili broj telefona od salona za vjencanice,gdje je vlasnica Melanija kojoj neznam prezime ili od bilo kog drugog salona.U napred zahvalna puno.Pozdrav svim Mrkonjicanima
Maja, Engleska
17.5.2005.

 Pozdravljam sve maturante iz neke davne85.god .Hoceli se odrzati 20.godisnjica Mature. Mozete li da mi poslati podatke : ko je organizator? Kada proslava ? Nismo mi krivi da ni desetogdisnjica ,a ni 15 .godisnjica nije uspijela da se odrzi. Pozdravljam sviju i javi te ako nesto znate. Poseban pozdrav nasim profesorima i veliko HVALA. Znam da vam uvijek nije bilo lako. Nadam se da su poslije toliko godina i zaboravili neke nase "Greske u koracima" . Nadam se da neke nase gluposti ne dospiju do nase djece. Srdacan pozdrav iz Beca . Natasa
natasa milanovic rod.saric, austrija
14.5.2005.

 Posve sam slucajno naletio na vas sajt, i iskreno receno, jos ga nisam pregledao, ali sam procitao nekoliko recenica "o gradu", i stvarno vas moram pohvaliti zbog humora. To vas razlikuje od mnogih drugih, "ozbiljnijih" (citaj: dosadnijih) prezentacija. Samo tako nastavite. Primite pozdrav. P.S. Ko u ovom tekstu nadje pravopisne i druge greske, slobodno neka ih zadrzi kao uspomenu.
Kobra, Bec, Austrija
29.4.2005.

 Molim vas da mi neko napise,ko gradi kuce od dasaka ili popularno nazvane brvnare.Ako neko zna bilo kojeg izvodjaca,bilo iz Mrkonjica ili sipova da mi napise.Unaprijed zahvalna.Nada.
Nada, Banja Luka
25.4.2005.

 Halo Milana, ti si me izglada zamjenila sa mojom dragom komsinicom (hihihi:-), to je uvjek smijesno jer se obadvije zovemo "Bozane Stupar"...samo sa razlikom sto sam ja malo "stariji model":-)))... A, tvoje pozdrave cu joj prenjeti... Cao!
Bozana Stupar, D, Esslingen
19.4.2005.

 Pozdrav svim Mrkonjicanima sirom vascijele kugle zemaljske
Ljubisa Arsenic, Folklandska ostrva
17.4.2005.

 E Bozana bas si nas obradovala,pozdrav i za tebe od svih cura,da ih ne nabrajam,a i ima nas...Steta sto ne dolazis,ali na ljeto,ako bog da.Trebali bi zaliti diplome!!! :)Je li tako?Daj vise hocemo otvarati tu firmu?Nego nije posao toliko bitan,o kakvom ti to momku pricas?Sta se to desava-ima sve da nam ispricas kad dodjes,jedva cekam.Cujemo se!!!
Tijana, Mrkonjic-Grad
16.4.2005.

 Svake godine sluamo o susretu Mrkonjiana u Beogradu. Vidim na porukama da postoje kontakt telefoni organizatora. Da li moete da zatraite i objavite eventualno fotografije sa sustreta ove ili prolih godina. Pretpostavljam da je bar neko imao digitalac na susretu?! Volio bih jedne godine da se i pojavim na susretu i vidim kako to izgleda. Predpostavljam da je mnogo prijatno sresti te ljude. Predpostavljam da uglavnom dolaze najvece patriote i nostalgicari za M-G?!
Chisho, Norveska
13.4.2005.

 Pozdrav za sve kosarkase Mladosti i Cestitam im na ulasku u doigravanje za prvaka Republike Srpske! Pozdrav za sve brkicane i za ljepoticu T.Lj.od Jimy-ja!!!
Jimy, B.Basta
10.4.2005.

 Trazim jednog momka, zove se Nebojsa Soldatovic i mislim da je 1981 godiste. Ima seku Vedranu i brata Gorana (nisam sigurna za ime brata). Za vreme rata 90-ih godina su bili u Futogu. Molim vas da ako neko ima informaciju o momku, istu posalje na adresu ana21ns@msn.com Hvala!
sneska, Futog SCG
7.4.2005.

 Tragam za istorijom porodice.Deda mi se zvao Lazar Novakovic i doselio se u Sabac pre drugog rata.Ja ga nisam zapamtio ali mi je baba pricala da su njegovi bili kamenoresci.Ako neko moze da mi pomogne neka mi se javi na mail eon3@ptt.yu Hvala unapred Boban
novak, Sabac Srbija
6.4.2005.

 Malo sam citala na ovom novom saitu tekstove pa sam naisla na cuvenu "BUKVU" na Balkani, ski-lift i tu pricu o tom skijanju. Pa sam morala da dam svoj komentar na sve to. Nadam se da ce neko ovo procitati i vec jednom poceti nesto da rijesava po tom pitanju. --------------------------------------- Zar je moguce da se niko u tom Mrkonjicu nemoze naci ko ce vec jednom da rijesi taj problem sa tom bukvom i Krajinom i svim ostalim koji zele da zarade na toj Balkani? A zar nebi bilo bolje da se svi ti ljudi jednom skupe pa zajedno nadu neko resenje. Pa ljudi sjednite svi zajedno pa se ljepo dogovoriti da se napravi jedne zime stvarno neko ljepo skijasko mjesto (i eto vam svima onda zarade). Ljudi ce vam dolaziti pod uslovom da ste prvo svi vi u dogovoru a ne da jedan radi (Pejak) jadan postavlja sam taj lift, razgrce snjeg a drugi iz "grila" sjede prekrstenih nogu i ruku i cekaju da se WC sam opravi, voda sama od sebe opet podje da tece i drva sama izcijepaju. Ajd dignite (da izvinete svi) onu stvar na kojoj sjedite pa se dogovorite kao ljudi da skijanje na BALKANI sljedece zime 2005/2006 bude u svacijim ustima i da svako dode na skijanje. Stvarno je sramota da neko ovu cita sta se u nasom gradu sve desava. Nadam se da ce te uspjeti svi zajedno tj. vlasnik cuvene "BUKVE", Pejak (vlasnik lifta), Krajina i radnici Krajine, da nadete dobro resenje ovog cuvenog probleme svake godine u zimu. A neverujem da su tu finacije veliki problem. Samo treba malo vise dobre volje i zejednickog rada i vidi cete da ce te na kraju biti u plusu sto se tice financije. Ja sam puna ideja ako vam treba neko ko ce vas udariti u pozadinu da dobijete zelju da se to sve sredi bar do sljedece zime radu sam tu da vam dam inspiracuiju. hihihi. Nadam se da cemo moci na zimu doci na skijanje na Balkani i da cemo mozda moci otici i u WC da obavimo nuzdu (sa pranjem ruku i pustanjem vode poslije ....da negovorim cega) i popiti caj u grilu. Nezelim da se neko sad nade uvredena. Ako sam pretjerala zelim da se odmah izvinem, ali stvarno vise nema smisla sto se tice zime i skijanja na Balkani. Veliki pozdrav Olja Stojanovic (Wels) Stojanovic Olja (Wels), 1.4.2005
Olja Stojanovic, Wels (Austria), stojanovic.olivera@webpim.at
1.4.2005.

 Postovani, Da li mozete da mi pomognete da ostvarim kontakt sa Aleksandrom Djukanovicem, Sarac Edinom, Amirom Kapidzicem. S postovanjem za CT Computers
Sran Ubavi, Beograd
21.3.2005.

 Udruenje Mrkonjiana i prijatelja Mrkonji Grada u Beogradu organizuje tradicionalno druenje u Domu Vojske SCG-restoran "Dedinje" ul.Francuska broj 2 dana 25.03.2005 godine sa poetkom u 20 asova.Zaintresovani se mogu javiti Predsedniku Udruenja Draganu Stojiiu na tel.+381-2620-888,+381-64-612-1847 ili blagajniku Iliji Terziji na tel.+381-11-2423-515,+381-11-8053-063.U Mrkonji Gradu osobe za kontakt su Gaji Dobrinka tel.+387-50-211-184 i Zoran Danilovi tel.+387-65-316-891. Srdaan pozdrav,dobro doli!
Dragan Stojii, _
17.3.2005.

 Sajt je super, odavno se nisam ovako izsmijala... :) I ja sam iz mrkonjica, mislim zivim u Svajcarskoj i rodjena sam ovde. Mrkonjic tj. babu i dida podsjetim 4 puta u godini ali je ipak za mene najljepsi grad! Volim da dodjem tamo, da se odmorim (umorim) i da se vratim opet ovamo! Sto se tice tvoje neozbiljnosti, to je super... kazem sa tim je sajt postao mislim bar za mene tek interesantan.. Puno pozdrava iz Svajcarske mozda se vidimo nekad u lijepom gradu... :)
Devic, _
9.3.2005.

 ti si gotivac. super nam je bilo na tvom sajtu.
drugari, _
5.3.2005.

 Zelio bi da prokomentarisem IZBOR SPORTISTE MRKONJIC-GRADA,da pohvalim najboljeg sportistu Djuru Kodzu,da mu pozelim sve najbolje,odlzak u Peking,a ujedno i da izrazim zaljenje,sto je njegov rad jako malo publikovan i o kome se jako malo zna. Takodje elio bih da èestitam svim ostalim sportistima nagradjenim i nominovanim,ali bih takodje elio da uputim KRITIKU na izbor sportiste iz domena koarke.Naime,svim ljudima koji su malo vise upuceni u rad KK MLADOST nije jasno na koji nacin je biran najbolji sportista Mrkonjic-Grada,ili nas cak navodi na sumnju ...Uostalom, ako se uzme objektivno,niko od nominovanih i nagradjenih momaka nije zasluzio nagradu,ili da ne budemo pregrubi,ako i jeste ove godine zasluzio, onda sljedece sigurno nece, jer im rukovodstvo kluba nece ni dati sansu za to!Oni koji prate ovu granu sporta lako mogu da uoce da se na parketu sve vise mogu vidjeti momci iz svih gradova Republike Srpske samo ne iz Mrkonjic-Grada.Zato bih volio da mi neko od relevantnih ljudi odgovori na pitanje:GDJE SU MRKONJIÆKI KOSARKASI ?!-nama dobro znani momci,kako po kvalitetu tako i po radu i uspjesima:Vujicic,Malesevic,Zeljkovic,Djuranovic,Milanovic,Udovicic i drugi sjajni momci.Zasto im se ne daje sansa i na osnovu cega se odredjuje postava koja ulazi u igru? Volio bih takodje zamoliti i druge koji mozda nesto vise od mene znaju po ovom pitanju,same igrace ili navijace,ali i ostale sugradjane da se jave putem ovog sajta i izraze svoj stav,jer zaista ovo se sve vise pretvara u kolaz Republike Srpske, a sve manje u promociju Mrkonjickog sporta ,tj. Mrkonjicke kosarke! I naravno pohvala svim Mrkonjickim kosarkasima:MOMCI ODLICNI STE, SAMO TAKO NASTAVITE,I NE DOZVOLITE IM DA VAS GAZE ! Takodje pohvala ovom sajtu i njegovoj redakciji, koja nam pruza upravo ovakvu sansu da izrazimo svoj stav i koji umnogome afirmise Mrkonjic kao grad u sirem smislu rijeci
Dragan Tomi, Mrkonji-Grad
31.1.2005.

 Zdravo Zanima me da li postoji mogucnost usvajanja te bebe sto je ostavljena u Domu zdravlja, ako znate neki kontakt u vezi toga bila bih vam zahvalna pozdrav
Zivana, N/A
15.1.2005.


Poaljite svoju poruku prijatelju, neprijatelju, roaku, drutvu u kafani, autorima ovog sajta ili bilo kome ko vam ve padne na pamet:

Da biste poslali poruku morate biti registrovani na ovom sajtu.
Niste se jo registrovali?
Korisniko ime:
ifra:
Poruka:

   

Izaberite odgovarajuu opciju, i... to je to.
Ukoliko imate problema sa slanjem poruke preko gornjeg formulara, napiite e-mail sa vaom porukom na adresu
kontaktmrkonjic-grad.com.

 
Urednici sajta www.mrkonjic-grad.com ne odgovaraju za sadraj poruka posjetioca ovog sajta.
Urednici zadravaju pravo da poruke sa uvrijedljivim, vulgarnim i neprimjerenim sadrajem briu ili mijenjaju.
Ukoliko mislite da je neka od objavljenih poruka po bilo kom osnovu uvrijedljiva za vas, molimo da nas kontaktirate na adresu
kontaktmrkonjic-grad.com sa zahtjevom da uklonimo neprimjerenu poruku.
Donirajte novac u humanitarne svrhe!
Poruke: Arhiva
2008.
2007.
2006.
2005.
2004.
2003.
2002.
2001.
2000.
Izbor urednika
Pozdrav za staru ekipu sa MG chat od z3k4.... Sretnu i uspijesnu 2019....z3k4
Ko se sjeca mene? :) Pozdrav za MG chat ekipu iz 2007....32
Nekad se na ovoj stranici moralo cekati dugo jer je chat uvek bio pun....slavica_at
Pozdrav svim prijateljima i poznanicima sirom svjeta...Hajde da ozivim...Elas
Pozdravljam sve i molim ako neko ima email adresu ili broj telefona o...refik nuhanovic
Jovo Marii (43) i Radovan Stupar (22), obojica iz Mrkonji Grada, ut...zorca butj
Obavetavam sve one koji iz odreenih razloga nisu prisustvovali prosl...peki
KONANO DOGOVORENO, PROSLAVA 40 GODINA MATURE ZA GENERACIJU 70/71. PRO...peki
Dragi moji Mrkonjicani, zelim da vas obavijestim da je ovih dana zapoc...rodoljub
Obavetenje: 25.{petak)marta 2011. godine, sa poetkom u 20 asova, od...Udruzenje Mrkonjicana u Beogra
SVAKE GODINE POSLEDNJEG PETKA U MARTU JE DRUENJE MRKONJIANA I PRIJAT...graanin
SOLDAT......sezdeset i neke godine zena iz Sombora sa prezimenom Solda...banee
Da mi je samo znati koliko je chatera zaozbiljno uzelo ovu Mijinu poru...sonja
Susret generacije, pardon chatera je 23-24. juna - tako je izglasano, ...mio_feel good
Zamoljeni smo da objavimo sljedeu poruku: kola sa praktinom obukom ...Grunf
Obavetenje: 26.marta 2010. godine sa poetkom u 20 asova, odrae se...Udruzenje Mrkonjicana u Beogra
Zloin se nastavlja! Ve odavno zapoeti zloin nad svima nama hemofil...BobanBoban
Na hrabri djeak ore Ili, nakon dvogodinje borbe, izgubio je bitk...Grunf
Za Svetlanu Pavlovi. Porodica Tutori, koju ste neveli citirajui g....Milo
postovani, naisla sam slucajno na ovaj sajt, preko guglovanja prezime...svetlana pavlovic
Zamoljeni smo da objavimo sljedeu poruku: "Traim informacije o rodit...Grunf
Godisnjica mature....20 godina, ko bi reko!!! Narode, ima li ko zaint...gvozden
U rubrici poruke obavestili smo zainteresovane da se vee Mrkonjiana ...Udruzenje Mrkonjicana u Beogra
Obavetenje: 27.marta 2009.godine sa poetkom u 20 asova odrae se t...Udruzenje Mrkonjicana u Beogra
Zivot je isuvise kratak za jedan rat ili svadju.I ne okrenes se kako t...Nikolic
Poruka od Tihomira Tomia: STANOVI U ZGRADI KOD SEMAFORA (Ul. Davida ...Grunf
Poruka od Tihomira Tomia: Molim budueg komsiju, Dragu Zelia (radi u...Grunf
Cao redakcijo, dali postoji mogucnost, da preko vas stupim u kontak...veki
Sve estitke Veliboru i Tatjani povodom roenja sina, uz elje da od n...Grunf
ZA LISICU MIHAJLA-MICU, ZDRAVKA SOLDATA-SOLU, MILU VUCENOVICA-DZODZU, ...oblak
 
Sve poruke u Izboru urednika
 
 Copyright © 2000-2018.  Kreativnije.com